Talán semmi nem változik olyan gyorsan a divat világában, mint az ékszerek, de szerencsére ezt viszonylag egyszerű követni, mert alacsonyabb árfekvésben is megtaláljuk azokat a darabokat, amik szezonálisan velünk lehetnek. Ezekkel az ékszerekkel akkor is trendik lehetünk, ha egyszerű, letisztult ruhát választotunk, de szeretnénk feldobni az aktuális szetteünket valami menő kiegészítővel.

Choker

A choker, vagyis a nyakörv nem újekeltű dolog, de most újra aranykorát éli. Készülhet bársonyból, csipkéből, fémből, bőrből, textilből és ezek kombinációjából. Díszíthetik különböző függők, figurák, feliratok, de ezek nélkül is mutatós. Kivágott ruhával éppen olyan jól mutat, mint egy pólóval, és ezekhez most tényleg baráti áron lehet hozzájutni, de ha szeretjük az egyedi termékeket, akkor sajátkezűleg is elkészíthetjük magunknak.

Fülbevaló

Ha menő szeretnél lenni, és a legapróbb részletek is számítanak Neked, akkor válassz minél nagyobb, minél feltűnőbb, lógó fülbevalót. Ez lehet ezüst, arany, rose gold, rojtos, bojtos, a lényeg, hogy magára vonja a tekintetet. Ha jobban szereted a természetes anyagokat, akkor válassz fából készült darabot, ez is nagyon különleges lehet, és egy-egy designer termékkel még egyedibb leszel. Ha nem szívesen hordasz nagy méretű fülékszert, és inkább a bedugós, apró fülbevalóra esik a választásod, akkor is találsz az aktuális trendeknek megfelelő motívumot, emojit vagy akár feliratot is.

Karkötő

Leginkább a merev anyagból készült karkötők hódítanak most. Választhatsz széles vagy keskenyebb változatot, ami stílusodhoz, egyéniségedhez inkább passzol. Van aki a nagyon széles darabokat nem szereti a melegben, mert kényelmetlen, tapadhat, nekik jó alternatíva lehet több vékony karperec egymás mellett viselve. Itt is megtalálható a bojt, a színes pompom, feliratok, és a legváltozatosabb anyagok.

Nyaklánc

Ami a fülbevaló trendre igaz, az érvényes a nyakláncokra is. Minél nagyobb, minél feltűnőbb, annál jobb! Trendi most a gyönyökkel kirakott nyaklánc, itt is rojttal és bojttal kombinálva, de ha fém, műanyag vagy textil darabot választunk, akkor sem nyúlunk mellé. A nagyon színes, tribal nyakékek most szinte minden üzlet kínálatában fellelhetők, nyár közepe felé pedig már akciós áron juthatunk hozzá ezekhez.