Az ünnepek elteltével talán picit több időnk jut magunkra, az olvasásra. A hideg, borongós téli napokon jól esik egy bögre forró kakaó mellett elmélyülni egy izgalmas könyvben, amelyekből most  is bőven akad a boltok kínálatában.

édeskettes

Liptai Claudia – Pataki Ádám: Édeskettes

Ár: 6 900 Ft
Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Leírás:

Édesség, szerelem, szenvedély és boldogság ezek a fogalmak szinte egybeforrtak.

Édes szavakat suttogunk kedvesünk fülébe. Édesnek érezzük az életet, ha éppen boldogok vagyunk. Egy csupa csokis desszertet csakis élvezettel szabad elfogyasztani, és kizárólag akkor sikerül, ha szenvedéllyel és odaadással készült. Egy szelet süti magában is jelentheti a boldogságot, és felidézheti a gyermekkort, csupa kedves és szép emléket, jó barátokat, közös együttléteket, a nagymamák titkos receptjeit.

festőiszerelemk

yáry Krisztián: Festői szerelmek

Ár: 5 490 Ft
Kiadó: CORVINA KIADÓ KFT.
Leírás:

Így szerettek ők mára kevés magyar olvasó számára ismeretlen ez a cím. Nyáry Krisztián nagy íróink, költőink szerelmi életét megörökítő kötetei töretlen sikernek örvendenek. Az Igazi hősök és a Merész magyarok című könyvekben bemutatott példaértékű életek után a szerző ismét a szerelemről, annak nemcsak sors- és személyiségformáló, hanem életpályákat, alkotói korszakokat meghatározó erejéről ír.

superfoods

Vereb ˝Rocky” Adrienn: Szuperélelmiszerek konyhaközelben

Ár: 3 800 Ft
Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.
Leírás:

Minden olyan alapanyagot szuperélelmiszernek nevezünk, amelyek a legnagyobb mennyiségben tartalmazzák az ember számára szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Amikor először megjelent ez a fogalom a különféle szakácskönyvekben, mindenki elérhetetlen, méregdrága bio élelmiszereknek gondolta őket, pedig ez egyáltalán nem igaz.

paleolit

Posta Renáta: Paleolit fogások édes kettesben – Randiételek első és sokadik csábításhoz

Ár: 3 150 Ft
Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Leírás:

Csábítsd el szíved választottját egy izgalmas, női rafinériával gazdagon fűszerezett közös fogásra, amely egyszerre finom és egészséges! Minden bombabiztos konyhai praktikámat összegyűjtöttem neked a sikeres hódításhoz: ízletes vacsorák és háromfogásos menük randevúra és ünnepi alkalmakra, reggeli fogások édes kettesben, bűntudatmentes nyalánkságok.

divat

Kelly Smith: Divatvarázs

Ár: 2 950 Ft
Kiadó:  SCOLAR KFT.
Leírás:

A könyv 1900-tól kezdődően évtizedenként tekinti át a divat változó világát egészen napjainkig. Utazz az időben, és kövesd a divat legelszántabb rajongóit az évszázad különböző korszakain keresztül. Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével fedezd fel a stílusok változásait az 1900-as évek napernyőitől a 80-as évek pöttyös divatjáig..

 

6, Reiko Koga – Rie Nii – Junko Nishiyama: A divat története a 20. században

Ár: 5 995 Ft
Kiadó: VINCE KIADÓ KFT.
Leírás:

A kyoto Costume institite (KCI) a világ egyik leggazdagabb ruhagyűjteménye, a divat több évszázados történetének kiemelkedően szép darabjait kutatja fel, őrzi.

A könyveket keressétek az Libri könyvesboltban!