Aktualitások

HUMDA Roadshow a Szeged Plazában

HUMDA Roadshow a Szeged Plazában

A roadshow célja, hogy a fenntartható és környezetbarát energiát a mindennapi élet részévé tegye és előmozdítsa a zöld átállást, hiszen a zöld energia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt.

A technológiai bemutatók mellett az érdeklődők gokartszlalomban tehetik próbára tudásukat, a Road Safety parkban a közlekedésbiztonsággal ismerkedhet az egész család, illetve elektromos busz és e-autó kiállítás is várja a látogatókat, valamint e-rollereket is ki lehet próbálni. Egy VR-szemüvegen számos, a zöld mobilitáshoz kapcsolódó virtuális „kiállítást” lehet megnézni, az energiatárolási megoldások iránt érdeklődők pedig egy interaktív falon találhatnak meg minden lényeges információt a korszerű technológiákról – emelte ki Lázár László, a HUMDA kommunikációs vezetője.

A kinti programok (HUMDA Road Safety, HUMDA Gokartszlalom, VR „kiállítás”, E-roller teszt, zöld busz és elektromos autó kiállítás, kérdőívek kitöltése, zöld útlevél átvétele stb.) április 18-21. között a Szeged Plaza parkolójában ingyenesen látogathatóak:

  • csütörtökön és pénteken reggel 09:00-től délután 17:00-ig,
  • hétvégén pedig reggel 10:00-től este 17:00-ig.

További részletekért kattints ide: https://zoldeletrevalok.hu/roadshow/

C&A_70%_akcio Corvin Plaza