TERET ADUNK

a csodáknak

Ajándékok karácsonyra az aktív életet élőknek

Azt hihetnénk, hogy azoknak, akik imádnak sportolni, mozogni, könnyű ajándékot vásárolni – ám ez egyáltalán nem így van.

Legtöbbször ugyanis pontos elképzelésük van róla, mire van hobbijukhoz szükségük, melyik márkát részesítik előnyben, mi válik be, mit szeretnek – és többnyire már birtokolják is azt.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy lehetetlen megtalálni a tökéletes ajándékot számukra. Egy kis időráfordítással, fantáziával biztosan van olyan ajándék, aminek minden egészséges életmódot folytató, mozgást kedvelő örül.

Fitnesznapló és edzéstervező

Tudjuk, tudjuk, van kismillió applikáció, amiben bárki, bármikor rögzítheti és nyomon követheti edzéstervét, kalóriabevitelét, megtett kilométerét.  De néha a régi, jól bevált módszerek a legjobbak, és a papír alapú tervező kézzelfogható, szuper ajándék. Az edzések feljegyzése segíthet jobban felismerni a mintákat és mérni a fejlődést, rendszerezni a gondolatokat. Mindamellett egyedi ajándék, ami jelzi, hogy ismerjük és elfogadjuk szerettünk életmódját.

Kiváló minőségű kulacs

Mindenkinek, aki sportol, szüksége van folyadékra, hiszen a folyadékbevitel nélkülözhetetlen a hidratáltság megőrzéséhez. Nincs annál bosszantóbb, mint mikor a víz mindenfelé folyik, mert a kulacs nem zár rendesen. Egy kiváló minőségű kulacs kincset érhet.
Extrát szeretnénk adni? Léteznek intelligens palackok, amiket szinkronizálni lehet egy alkalmazással a telefonon, ahol nyomon követhető napi folyadékbevitel. Ha valaki egy ideig nem iszik, nem csak figyelmeztetést kap, de a kulacs is világít jelzésként. Ez igazán extra ajándék lehet.

Hordozható nyakventilátor

A szobakerékpározástól az utcai futásig mindenki megizzad, aki sportol. Különleges, de hasznos ajándék lehet minden edzésbolondnak a hordozható nyaki ventilátor, ami távol tartja a ragacsos, kényelmetlen izzadás érzését a kemény edzések alkalmával.

Ugyanígy hasznos lehet edzések utánra egy jó nyakmasszírozó, hátmasszírozó is. Nagyszerű ajándék annak, aki nyak- vagy hátfájástól szenved, de nem engedheti meg magának a rendszeres masszázst. 

Tusfürdők, fürdősó, illóolajok

Adhatunk olyan ajándékot is, ami nem kimondottan a sportra vonatkozik, hanem az utána szükségszerű lazításra van jó hatással. Szükséges olykor a fájó izmokat lazítani, fájdalmas ízületeket kezelni. Egy intenzív edzés után a relaxáló gyógyfürdő nagyszerű, ehhez mindenféle tiszta illóolaj, tusfürdő, fürdősó jó lehet, ami gyógyfürdőszerű áztatást nyújt, ami megnyugtatja és feléleszti a fáradt izmokat.

Praktikus tárolódoboz étkezésekhez

Tegyük egyszerűbbé szerettünk étkezését, az étkezések megszervezését és tárolását egy praktikus tárolódobozzal. Ez nagyszerű fitnesz ajándék mindenki számára, függetlenül attól, hogy milyen edzést választott.

Divatos tornazsák

Sokan vannak, akik munka után nem haza, hanem edzésre mennek, nekik különösen hasznos lehet egy designos, trendi tornazsák, amibe minden kényelmesen elfér, ami praktikusan vállra akasztható, aminek elég zsebe van az apróbb dolgok elpakolásához is, valamint van benne egy külön hely, ahová az izzadt tornacipő is elfér. Érdemes olyat választani, ami jól passzol leendő tulajdonosa stílusához.

Bőrönd

Vannak, akik amellett, hogy aktív életet élnek, sportolnak, szeretnek túrázni, extrém sportokat kipróbálni, s ezeket összekötik az utazással. Számukra lehet ideális egy praktikus, kényelmes bőrönd, amiben minden szükséges dolog átláthatóan elfér, és könnyű vele mozogni is.

Te is elutaznál, mert szeretnéd kipróbálni a síelést? Esetleg sziklát másznál vagy szörföznél egyet? Ha részt veszel december 21-ig tartó nyereményjátékunkban, most megnyerheted és megszervezheted az álomutazást, amiben minden vágyad megélheted.

Keresd a részleteket a weboldalunkon.