hello család

Van példaképed? És tudod, hogy miért pont Őt választottad? A videóból megtudhatod!

Dr. Kádár Annamáriától megtudhatod, hogy kik a legkedveltebb példaképek és azt is, hogy mi alapján választjuk Őket! Kattints és nézd meg te is Dr. Kádár Annamária, pszichológus előadását!

További érdekes videókért iratkozz fel a youtube csatornánkra!

Dr. Kádár Annamáriáról

Marosvásárhelyen született. Tanítóképzőben érettségizett, majd 1999-ben a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományok Karán szerezte pszichológusi oklevelét. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait, amivel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka és szervezetpszichológusi szakképesítését. Családterápia valamint relaxáció és szimbólumterápia irányzatokban képződött tovább. Dolgozott iskolapszichológusként valamint egyetemi adjunktusként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen. Jelenleg a Babes-Bolyai Tudományegyetem marosvásárhelyi kirendeltségén tanít, az Óvoda és elemi oktatás pedagógiája szakon.

Munkája a hobbija is egyben, nagy szerelme a tréningszakma, itt érzi magát legotthonosabban. Csapatépítő, kommunikációs, tárgyalástechnika, vezetői és érzelmi intelligencia fejlesztését célzó tréningeket tart az M&Co Europe tréningcég keretében.

Az Erdélyi Magyar Televízió Pszichotrillák című heti élő műsorának meghívott szakértője és társszerkesztője. Hiszi, hogy a fejlődés igazi mozgatórugója a komfortzóna elhagyása, hogy a legfontosabb személyes érték a hitelesség, a legmélyebb erőforrás a játékosság és a mese, valamint hogy igazi teljesítmény a csapatmunka által érhető el. Ebben próbál segíteni azoknak, akikkel munkája során kapcsolatba kerül.

Kutatási és érdeklődési területei: mesepszichológia, olvasóvá nevelés, érzelmi intelligencia, flow-élmény, csoportokkal való munka, szervezetfejlesztés,  asszertivitás, személyiségfejlesztés, önismeret, életmesék, fogalmazási képesség fejlődése és fejlesztése, pedagógusi hivatás-személyiség alakítása, valamint a játék szerepe a gyerek személyiségfejlődésben.